Little by little

Şi aşa se consumă noaptea, my god is supposed to go to bed. But tomorrow my god will have woken up on the wrong side of the bed.

După vizionarea capodoperei cinematografice Legături bolnăvicioase, mintea mea a început să patineze pe culoarele acoperite cu polei ale unui vortex ireal. E ireal totul, tot ce se petrece.. Staţi… să pun o melodie… Am pus, da, una faină care va suna bine în întuneric (Oasis – Don’t go away). Un pic cam vioaie, însă, pe alocuri, dar ce mai contează, oricum tastele gălăgioase îi fac o concurenţă demnă de luat în seamă. Chiar aşa! Tastatura asta m-a suportat atâţia ani de zile, tastatura asta a fost martoră la atâtea momente, la satisfacţia iniţială de a juca primele jocuri la compul meu, la primele conversaţii pe mirc de la mine din casă, la primele referate pentru facultate, la redactarea licenţei (doamne, sunt licenţiat! uf… şi iar uf)… la cele mai intense conversaţii pe mess, da, messul ăsta, dumnezeul tânărului de azi… de fapt avem noi mulţi dumnezei. Tastatura mea e veche şi gălăgioasă. Cred că o voi înlocui. Dar nu o voi arunca. Sunt prea melancolic. Mă rup cu greu. Dar să nu intrăm în detalii acum despre asta.

Şi acu Liam Gallagher începe să-mi cânte despre şampanie şi supernove pe cer, parcă astea merg bine cu acel vortex care se materializează little by little. Unde fras mai ajung eu până la urmă?

Reclame

1 comment so far

  1. cinevanecelebru on

    tastatura ta e mai veche ca Sebi…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: