Freamăt

Deşertăciunea creată de ploaia reproşurilor, ţipetelor, împreună cu zvâcnirile unor lovituri abţinute care abia aşteaptă să se lanseze, vin să sape tranşeele unui război care nu mai poate fi câştigat.

Războiul e omenesc. Războiul e rău. Deci, răul e omenesc. Prin aprofundare, omenescul e rău. Ce e trist, e că oamenii pot realiza că sunt capabili de autodistrugere. În ciuda acestui fapt, ei se autodistrug în continuare. Mai distrug şi pe cei care nu sunt capabili să o facă singuri. Asta ca să evidenţiez şi o calitate a omului: altruismul. Nu eşti suficient de autodistructiv? Te ajută un semen. Poate mai mulţi. FĂRĂ NUMĂR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am plecat…

Reclame

2 comments so far

  1. tyty on

    Nu-mi plac lucrurile astea,nu trebuie gindit astfel, intotdeauna ti-am spus si o repet gindeste pozitiv si nu te lasa distrus de oameni de genul asta chiar daca ti-ar fi apropiati, aceste persoane sint asa din cauza unor nemultumiri , a unor necazuri si nu vad deocamdata lucrurile asa cum l-e vedem noi, ei nu vad ca in jurul lor sint oameni care tin la ei, care ii iubesc, care l-e vrea binele, nimic din ce faci nu-i multumeste, dar nu lasa sa fii distrus de acesti oameni,asta e parerea mea. Cu bine.

    • golby on

      N-am spus că mă las distrus de ei. Cel puţin nu încă… Scoteam doar în evidenţă acest fapt.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: