Mda

Să vezi ce se crizează conducătorii auto (ce exprimare de reflecţii rutiere) dacă doamne fereşte sunt cu bicicleta pe şosea în faţa lor.. Oaaaa, ce contează că e ditamai intersecţia, că în 2 sau 3 secunde am trecut pe partea dreaptă şi fac loc, nu, ei trebuie să claxoneze şi să se crizeze la mine. Ca să nu mai vorbesc de IDIOŢII care claxonează când sunt la câţiva metri în spatele meu, am păţit asta de la ditamai troleibuzul şi am tras o sperietură imensă, credeam că atunci intră în mine.. Alţii în locul meu ar fi putut să se dezechilibreze şi să cadă fix în faţa lui de pe bicicletă.

Cred că sunt destule legi aiurea în ţara asta, dar totuşi codul rutier are prevederi logice şi cu sens. Claxonatul bicicliştilor la mai puţin de 25 m este interzis din câte ştiu eu, pe deasupra, claxonatul în oraş este interzis cu totul!

În altă ordine de idei, mergeam pe jos într-o zi, aveam verde, trec, iar un cretin cu taxi, fiindcă trebuia să aştepte să traversez mi-a aruncat o înjurătură. Na, ce să mai zic? Imediat ce am trecut pe partea aialaltă i-am arătat degetu, iar el o răspuns la fel 🙂 Mi se face poftă să dau picioare-n faţă când păţesc de astea…

Reclame

2 comments so far

 1. Mircea Popescu on

  Pe mine ma enerveaza biciclistii mai nou, nu-i destul ca parcheaza masinile aiurea pe toate trotuarele disponibile, acu’ s-or gasit desteptii din primarie sa mai taie din ele sa faca si benzi pentru biciclisti… in multe locuri amplasate complet aiurea, sa moara Bibi daca am sa fac eu sir indian ca sa poata trece Mitza Biciclista. Doara de-aia umblu pe strada, sa povestesc cu cine-s, nu sa ma feresc de oameni pe roti.

  • golby on

   Nu-i vina mea ca biciclist că se parchează maşinile aiurea pe trotuare şi nici că primăria nu face pistele de biciclete cum trebuie sau pe unde trebuie. Te enervezi degeaba pe biciclişti. Plus de asta, ca o idee, nu cred că n-ai avut loc vreodată pe trotuar de biciclete parcate sau că s-au soldat accidente grave cu morţi sau răniţi grav în urma circulaţiei bicicletelor pe trotuare.
   Dacă circul pe stradă, teoretic eu risc sa mor călcat de vreo maşină, dacă circul pe trotuar, nu riscă nimeni să moară.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: